Alle prijzen zijn incl. BTW | De beste prijsgarantie!

Puincontainer huren

DAAROM CONTAINERBESTEL.NL

 • Snelle levering in heel NL
 • Tijd en geld besparing
 • Optimaal gemak
 • Ophalen op ieder gewenst moment
 • Waar en wanneer u wilt
 • U hoeft niet thuis te zijn bij plaatsing
 • Container mag 4 weken blijven staan

Qshops Keurmerk Containerbestel.nl

Puincontainer huren

Puin afvoeren kan door bij ons een puincontainer te huren. Al het puin en harde steensoorten dat vrijkomt bij het slopen (ver)bouwen of renoveren van gebouwen, kunstwerken, wegen of overige bouwwerken mag in deze container afgevoerd worden. De container is geschikt voor het afvoeren van baksteen, dakpannen, tegels, keramische producten en kalkzandsteen.

Een puincontainer bestellen via containerbestel.nl, staat voor gemak, snelheid en zonder poespas van uw puinafval af.

Handig om te weten:
 • De open 6m3 (zeskuper) is de meest verhuurde puincontainer;
 • De 6m3 puin container past precies op een parkeerplaats;
 • De puincontainers mogen 4 weken blijven staan. Heeft u de puincontainer langer nodig? Geen probleem. Hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. Zelf verlengen kunt u hier;
 • Huur van een puincontainer is inclusief brengen, ophalen en afvoeren/verwerken van het afval;
 • Puincontainer kan op de meeste plaatsen zonder vergunning worden neergezet. Is er sprake van plaatsing op openbare weg en/of parkeerplaats of zone informeer dan altijd bij het gemeentehuis;
 • Het afval mag niet meer dan 20 centimeter boven de rand van de puincontainer uitsteken. De chauffeur dekt de container af met een afdeknet.

Niet bestemd voor: asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal, lood, gips en gibo afval, schoorsteenpuin, teerhoudend asfalt en verontreinigde grond.

Open 6m3 Puincontainer

puin6m3
€150
Op voorraad
1
Productgegevens
Brand: Cubri

Puin afvoeren gaat via onze zeskuper. Al het puin en harde steensoorten dat vrijkomt bij het slopen (ver)bouwen of renoveren van gebouwen, kunstwerken, wegen of overige bouwwerken mag in deze container afgevoerd worden. De container is geschikt voor het afvoeren van baksteen, dakpannen, tegels, keramische producten en kalkzandsteen.

De open 6m3 container is 350 x 185 x 110 cm groot (lengte x breedte x hoogte), afmetingen kunnen afwijken.

Toegestaan puinafval:

Baksteenpuin

Dakpannen

Betonpuin

Keramiek

Klinkers

Stoeptegels

Kalkzandsteen

Bewaar dit product voor later

Puincontainer huren

Puincontainers huren kan tegenwoordig makkelijk en snel online. Je hoeft ook niet thuis te zijn als wij de puincontainer komen afleveren of ophalen. Een puincontainer bij Containerbestel.nl mag altijd 4 weken vrij van huur bij u voor het huis blijven staan. Dit maakt dat u in de basis al alle tijd heeft om uw puin in de container te deponeren. Heeft u nog meer puin bestel dan direct op onze website een tweede puincontainer voor als wij de container die u al heeft staan komen ophalen. Ook het ophalen van een puincontainer kan makkelijk online worden doorgegeven en kost niks extra’s. Heeft u vragen over onze puincontainers of wilt u liever telefonisch uw bestelling doorgeven? Neem dan contact op met onze afval experts. Zij helpen u graag aan de  juiste container voor het type afval dat is vrijgekomen tijdens uw klus of object.

Mat mag er in een puincontainer?

Al het puin en harde steensoorten dat vrijkomt bij het slopen (ver)bouwen of renoveren van gebouwen, kunstwerken, wegen of overige bouwwerken mag in deze puincontainer afgevoerd worden. De puincontainer is geschikt voor het afvoeren van baksteen, dakpannen, tegels, keramische producten en kalkzandsteen.