Alle prijzen zijn incl. BTW | De beste prijsgarantie!

Over ons

DAAROM CONTAINERBESTEL.NL

  • Snelle levering in heel NL
  • Tijd en geld besparing
  • Optimaal gemak
  • Ophalen op ieder gewenst moment
  • Waar en wanneer u wilt
  • U hoeft niet thuis te zijn bij plaatsing
  • Container mag 4 weken blijven staan

Qshops Keurmerk Containerbestel.nl

Informatie over Containerbestel.nl

Over Containerbestel.nl

Containerbestel.nl is de webshop van Cubri Recycling en zorgt voor de inzameling, bewerking en verwerking van verschillende, niet chemische of gevaarlijke afvalstromen, die vrijkomen bij zowel bedrijven als particulieren in Nederland. Onze dienstverlening is dusdanig ingericht dat we een totaalpakket kunnen bieden, van advies tot transport, het bieden van diverse containers en het inzamelen van afval.Met onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten maximaal van dienst zijn en adviseren. We denken graag mee en proberen de lijnen zo kort mogelijk te houden. Klanten kennen onze medewerkers die graag de beste oplossing voor elk afvalprobleem vinden.

Afzetcontainers

Door middel van afzetcontainers die varieren van 6 tot en met 50 m3 zamelen we veelal in bij (bouw)bedrijven op werf en andere locaties. Daarnaast verzorgen wij de inzameling via rolcontainers, varieren van 240 liter tot 1100 liter, bij allerlei soorten bedrijven en bij particulieren waar afvalstromen vrijkomen.

Cubri Recycling beschikt over moderne en uitgebreide transportmiddelen die bestaan uit een kraakpersauto, portaalauto’s met aanhanger, containerauto’s met aanhangers en trucks met walking floors.

Logo Cubri Recycling

Zakelijk en particulier

Onze containerverhuur is zowel voor particulier als zakelijk gebruik. Voor iedere hoeveelheid en elk type afval is een passende oplossing. Onze zakelijke klanten kunnen voor 6m3, 10m3 en 9m3 dicht ook via containerbestel.nl de bestelling plaatsen. Voor grotere containers (12m3 en 30-50m3) adviseren we altijd even contact te zoeken met ons voor een prijsopgave.

Klik hier voor een compleet overzicht van ons containeraanbod.