checkVoor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

checkDe beste prijsgarantie!

Over Containerbestel.nl

Containerbestel.nl is de webshop van Cubri Recycling en zorgt voor de inzameling, bewerking en verwerking van verschillende, niet chemische of gevaarlijke afvalstromen, die vrijkomen bij zowel bedrijven als particulieren in Nederland. Onze dienstverlening is dusdanig ingericht dat we een totaalpakket kunnen bieden, van advies tot transport, het bieden van diverse containers en het inzamelen van afval.Met onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten maximaal van dienst zijn en adviseren. We denken graag mee en proberen de lijnen zo kort mogelijk te houden. Klanten kennen onze medewerkers die graag de beste oplossing voor elk afvalprobleem vinden.

Afzetcontainers

Door middel van afzetcontainers die varieren van 6 tot en met 50 m3 zamelen we veelal in bij (bouw)bedrijven op werf en andere locaties. Daarnaast verzorgen wij de inzameling via rolcontainers, varieren van 240 liter tot 1100 liter, bij allerlei soorten bedrijven en bij particulieren waar afvalstromen vrijkomen.

Cubri Recycling beschikt over moderne en uitgebreide transportmiddelen die bestaan uit een kraakpersauto, portaalauto’s met aanhanger, containerauto’s met aanhangers en trucks met walking floors.

Zakelijk en particulier

Onze containerverhuur is zowel voor particulier als zakelijk gebruik. Voor iedere hoeveelheid en elk type afval is een passende oplossing. Onze zakelijke klanten kunnen voor 6m3, 10m3 en 9m3 dicht ook via containerbestel.nl de bestelling plaatsen. Voor grotere containers (12m3 en 30-50m3) adviseren we altijd even contact te zoeken met ons voor een prijsopgave.

Klik hier voor een compleet overzicht van ons containeraanbod.

All-in tarieven

Prijzen zijn inclusief plaatsen en afvoeren van de container

4 weken huurvrij

De eerste 4 weken huur van de container zijn gratis

Snelle levering

Vandaag voor 15uur besteld de volgende dag geleverd

Geen account

Bestellen bij ons kan zonder account en is simpelClose