checkVoor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

checkDe beste prijsgarantie!

Veelgestelde vragen

Een antwoord op bijna elke vraag

Container bestellen gaat eenvoudig, voordelig én snel via containerbestel.nl

Veelgestelde vragen

Lees hieronder de meest gestelde vragen. Heeft u een vraag aan ons schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen. Wij gaan voor maximale klanttevredenheid.

 

U heeft een recent een container bij ons besteld en nu wilt u deze laten wisselen of afvoeren en u kunt op basis van het ordernummer en de postcode geen bestelling vinden.

Dat kan kloppen! Wij hebben namelijk een nieuwe webshop. U kunt in het opmerkingen veld vermelden dat u een container van ons heeft staan of contact opnemen met onze planning via onze contactpagina.

De container die het meest besteld wordt is de 6m3 omdat deze geschikt is voor alle soorten afval. Een grote container kan natuurlijk ook. Heeft u advies nodig over het soort afval en de grootte van de container neem dan contact met ons op.

Bij het afvoeren van afval is het scheiden belangrijk. Hiervoor zijn verschillende categorieën:

  • Bouw- en sloopafval: Voor het afvoeren van afval het renoveren, bouwen of slopen en is geschikt voor een mix van afvalsoorten;
  • Puinafval: Deze container wordt vaak besteld voor het afvoeren van afgebroken muren, straatwerk én dakpannen;
  • Grof huisvuil: Deze container wordt vaak besteld voor het afvoeren van meubilair, tapijt of ander huisvuil;
  • Sloophout: Deze container wordt vaak besteld voor het afvoeren van bouw en sloophout;
  • C-hout: Deze container wordt vaak besteld voor het afvoeren van hout zoals geïmpregneerde bielsen, schuttingen, tuin en snoei afval;
  • Dakafval: Voor het afvoeren van grind van je dak, dakleer, teerhoudend afval en bitumen afval;
  • Tuinafval: Bent u of uw hovenier bezig met de tuin? Bestel dan deze container;
  • Grond: Voor het afvoeren van zand, graszoden of tuinaarde. Belangrijk is dat de grond schoon is van ander afval. Vervuiling wordt in rekening gebracht.

De container mag maximaal 20 centimeter boven de rand geladen worden. Voor het veilig afvoeren van de container zal de chauffeur de container met een bagagenet afdekken. Wanneer de container te vol is gegooid, is dit niet mogelijk en kan de vrachtwagen de container niet laden. Creative oplossingen met schotten langs de wand is niet toegestaan. Heb je het idee dat je een te kleine container hebt besteld, neem dan direct contact op zodat er een passende oplossing kan worden geboden.

De prijs is inclusief 4 weken huur. Verlenging voor een langere periode kan ook! Ga naar het product container verlengen in de webshop en kies het aantal weken dat u wilt verlengen.

Normaal gesproken binnen 24 uur op werkdagen maandag t/m vrijdag tussen 7:00 – 17:00.

6m3 containerDe open 6m3 container is 350 x 185 x 110 cm groot (lengte x breedte x hoogte).
10m3 containerDe open 10m3 container is 350 x 185 x 180 cm groot (lengte x breedte x hoogte).

Als je bij Containerbestel al een container hebt besteld en deze is vol, dan kunt u met een gerust hart een nieuwe container bestellen door de container te kiezen voor het afval dat u wilt laten afvoeren. Bij het afrekenen kunt u er dan voor kiezen om de container die u nog heeft staan af te laten voeren.

Wij zijn iedere werkdag van 08.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar.

Datum gaat altijd in overleg. Neem contact op via info@containerbestel.nl of 0524-531817 en dan zoeken wij een passende oplossing.

Uw container wordt niet automatisch opgehaald. Dit kunt u doen via de button ‘container weer op laten halen’.

Een container wordt binnen 24 uur of binnen 1 werkdag geleverd. Indien de container dezelfde dag of op zaterdag geplaatst moet worden dan graag contact opnemen met 0524-531817.

We leveren in heel Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Containerbestel.nl biedt een aantal betaalmogelijkheden zoals iDeal & Paypal. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren met iDeal ondersteuning dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Ja, maar niet via de webshop. Neem hiervoor contact op.

De genoemde tarieven zijn inclusief transport, verwerkingskosten of stortkosten, huur van de container voor 4 weken, milieutoeslag en BTW. Er zijn regioafhankelijke plaatsingskosten als toeslag. In de winkelwagen is dit zichtbaar voordat u definitief besteld.

Transportkosten

  • Transport is gratis!

Afvoeren van asbest is een specialistische klus. Neem hiervoor contact met ons op.

In principe niet. Neem contact met ons op voor bijzondere gevallen. Wij kunnen dan kijken of er iets te regelen valt.

Cubri heeft voor de kleinere containers containerbestel.nl en voor de zakelijke markt cubri.nl.

Op onze vestiging in Schoonebeek kunt u bij de milieustraat terecht voor alle soorten afval tegen gunstige tarieven. Uw betaalt per kilo.

Cubri Recycling

All-in tarieven

Prijzen zijn inclusief plaatsen en afvoeren van de container

4 weken huurvrij

De eerste 4 weken huur van de container zijn gratis

Snelle levering

Vandaag voor 15uur besteld de volgende dag geleverd

Geen account

Bestellen bij ons kan zonder account en is simpelClose