Open 10m3 Container voor C-hout

 450,00

Incl. BTW en 4 weken huur

De voordelen van Containerbestel.nl

  • Levering binnen 24 uur
  • De beste prijsgarantie!
  • Alle prijzen zijn incl. BTW
  • Bezorgen, ophalen, verwerking van afval zijn inbegrepen
Veilig betalen

Veilig betalen

Andere beoordelen ons

10m3 container

C-hout

Houtafval is onder te verdelen in drie categorieën. Namelijk A/B-hout oftewel sloophout en C-hout. C-hout is geïmpregneerd oftewel verduurzaamd hout genoemd. Verduurzaamd betekent dat het hout behandeld is met stoffen waardoor het langer mee gaat zoals geïmpregneerd hout, MDF en bielzen. Sloophout neemt veel ruimte in en daarom is het belangrijk om de juiste container te kiezen. Het scheiden van sloophout in A/B- en C-hout heeft als voordeel dat de afvalcontainer minder snel vol raakt. Het scheiden van uw houtafval heeft onder andere als voordeel dat uw afvalcontainer voor uw restafval minder snel vol raakt.

Een sloophout container bestellen via containerbestel.nl, staat voor gemak, snelheid en zonder poespas van uw sloophout af.

Open container

10m3 container

De open 10m3 container is 350 x 185 x 180 cm groot (lengte x breedte x hoogte), afmetingen kunnen afwijken.

C-hout

In een diverse container

Houtafval is onder te verdelen in drie categorieën. Namelijk A/B-hout en C-hout. C-hout is geïmpregneerd oftewel verduurzaamd hout genoemd. Verduurzaamd betekent dat het hout behandeld is met stoffen waardoor het langer mee gaat zoals geïmpregneerd hout, MDF en bielzen. Sloophout neemt veel ruimte in en daarom is het belangrijk om de juiste container te kiezen. Het scheiden van sloophout in A/B- en C-hout heeft als voordeel dat de afvalcontainer minder snel vol raakt.

Handig om te weten

C-hout

  • De open 10m3 (tienkuper) is de meest verhuurde grofvuil container;
  • De 10m3 grofvuil container past precies op een parkeerplaats;
  • De grofvuil containers mogen 4 weken blijven staan. Heeft u de container langer nodig? Geen probleem. Hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. Zelf verlengen kunt u hier;
  • Huur is inclusief brengen, ophalen en afvoeren/verwerken van het sloophout;
  • Sloophout container kan op de meeste plaatsen zonder vergunning worden neergezet. Is er sprake van plaatsing op openbare weg en/of parkeerplaats of zone informeer dan altijd bij het gemeentehuis;
  • Het sloophout mag niet meer dan 20 centimeter boven de rand van de container uitsteken. De chauffeur dekt de sloophout container af met een afdeknet.

Niet bestemd voor: pallets, massief hout en ongeverfd bouw- en sloophout, hardhout, zachtboard, hardboard, geplastificeerd hout, geschilderd hout, spaanplaat en vezelhout, planken, balken. Neem hiervoor een A/B hout (link) afvalcontainer.

Extra informatie

Afmetingen350 × 185 × 180 cm
Afvalsoort

C-hout

Containervolume

10m3 container