checkVoor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

checkDe beste prijsgarantie!

Afvalcontainer huren

Een Afvalcontainer huren is heel eenvoudig en snel via containerbestel.nl.

Afvalcontainer huren? Wij hebben afvalcontainers te huur in alle soorten en maten. Je kiest altijd een afvalcontainer op basis van de grootte van de Afvalcontainer die je wilt gaan huren en het soort afval dat je wilt afvoeren in de afvalcontainer.

In elke categorie wordt uitleg gegeven over alle afvalcontainers en voor welk afval deze conainers geschikt zijn. De kleinste afvalcontainer die je kunt huren is 6m3 en past precies op een parkeerplaats en is daarmee de meeste gehuurde afvalcontainer.

Hoe gaat een afvalcontainer huren in zijn werk?

Het huren van een afvalcontainer bij Containerbestel.nl is heel eenvoudig en gaat in 2 stappen:

Stap 1: Kies een afvalcontainer op basis van het soort afval

Je kiest de afvalcontainer die je wilt gaan huren op basis van het soort afval. Per afvalcontainer wordt exact uitgelegd aan welke afmetingen deze voldoet en voor welke soorten afval deze afvalcontainer geschikt is. Bent u bijvoorbeeld uw tuin aan het renoveren, dan komt daar uiteraard veel groenafval bij vrij. Alle afvalcontainers van Containerbestel.nl zijn geschikt voor tuinafval. Het enige dat vervolgens van belang is, is dat u een goede inschatting maakt van de te verwachten hoeveelheid afval alvorens u de afvalcontainer kiest die vervolgens gaat huren. Heeft u echter dakafval, dan kiest u voor ‘Dakafval’. Het afvoeren van dit type afval is namelijk alleen toegestaan in een 6m3 afvalcontainer. Heeft u heel veel dakafval, dan kan het raadzaam zijn om een tweede of zelfs meer afvalcontainer te huren.

Stap 2: Kies voor ‘Bestel deze afvalcontainer’ en doorloop het bestelproces.

Welke types afvalcontainers zijn er te huur?

De open 3m3 afvalcontainer is 250 x 150 x 100 cm groot (lengte x breedte x hoogte).
Afvalcontainer open 6m3De open 6m3 afvalcontainer is 350 x 185 x 110 cm groot (lengte x breedte x hoogte).
Afvalcontainer open 10m3De open 10m3 afvalcontainer is 350 x 185 x 180 cm groot (lengte x breedte x hoogte).

Voor welke afvalsoorten?

 • Bouw- en sloopafval: Voor het afvoeren van afval het renoveren, bouwen of slopen en is geschikt voor een mix van afvalsoorten;
 • Puin: Deze afvalcontainer wordt vaak gehuurd voor het afvoeren van afgebroken muren, straatwerk én/of dakpannen;
 • Grof huisvuil: Deze afvalcontainer wordt vaak gehuurd voor het afvoeren van meubilair, tapijt of ander huisvuil;
 • Sloophout: Deze afvalcontainer wordt vaak gehuurd voor het afvoeren van bouw en sloophout;
 • C-hout: Deze afvalcontainer wordt vaak gehuurd voor het afvoeren van hout zoals geïmpregneerde bielsen, schuttingen, tuin en snoei afval;
 • Dakafval: Voor het afvoeren van grind van je dak, dakleer, teerhoudend afval en bitumen afval;
 • Tuinafval: Bent u of uw hovenier bezig met de tuin? Bestel dan deze afvalcontainer;
 • Grond: Voor het afvoeren van zand, graszoden of tuinaarde. Belangrijk is dat de grond schoon is van ander afval. Vervuiling wordt in rekening gebracht.

De prijs van de afvalcontainer is:

 • inclusief B.T.W.;
 • inclusief plaatsing en het ophalen van de afvalcontainer;
 • inclusief het op milieuvriendelijke verwerken van het afval;
 • zonder berekening borg;
 • zonder milieuheffingen of andere toeslagen;
 • zonder borg;
 • de eerste 4 weken huur.

Service die u mag verwachten

Wij gaan bij de huur van een afvalcontainer snel en accuraat te werk. Ons doel is om uw order zo snel mogelijk uit te voeren. De levering van de gewenste afvalcontainer wordt, na betaling, direct ingepland en eventueel wordt de afvalcontainer al de volgende dag geplaatst. Wilt u de afvalcontainer liever op een ander tijdstip geplaatst hebben, dat kan natuurlijk ook. Als u speciale wensen hebt, dan horen wij deze ook graag. U kunt dit telefonisch doorgeven of tijdens de bestelprocedure.

Levering huurcontainer

 • Heeft u morgen al een afvalcontainer nodig? Bestel dan vóór 17:00. Wij leveren de afvalcontainer de volgende dag. Bestellingen van containers na 17.00 uur worden z.s.m. of de volgende werkdag opgepakt door onze planning.
 • Voor het plaatsen van de afvalcontainer die u gaat huren is voldoende ruimte nodig. Geef bijzonderheden aan ons door zodat we er rekening mee kunnen houden.

 Tips voor het huren van een afvalcontainer

 • In de meeste gevallen kan op veel plekken een afvalcontainer geplaatst worden zonder dat daar een vergunning voor vereist is. Het is echter raadzaam om te informeren bij uw gemeente of het noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen. Dit is bijvoorbeeld van belang indien de afvalcontainer bij de openbare weg of in een parkeerzone geplaatst zal worden.
 • Zorgt u ervoor dat het afval in de afvalcontainer niet meer dan 20 centimeter boven de rand van de afvalcontainer uitsteekt. Dit is van belang voor de veiligheid van onze chauffeurs alsmede andere weggebruikers.
 • Chemisch afval dient te worden afgegeven bij het afvalbrengstation van uw gemeente. Het is niet toegestaan deze in de afvalcontainer te storten.

Veilig online betalen om een afvalcontainer te huren

Betalen via iDEAL is gratis, gemakkelijk, snel en veilig. U hoeft zich niet te registreren om gebruik te maken van iDEAL. Het betalingssysteem is gekoppeld aan het systeem van uw eigen bank. Dit maakt het huren van een afvalcontainer anno  nu wel heel er makkelijk.

Klantbeoordelingen

Wij maken gebruik van KiyOh, een gespecialiseerd bedrijf in klantbeoordelingen. Via KiyOh vragen wij onze klanten om onze diensverlening te beoordelen en deze beoordelingen worden gepubliceerd. Dit heeft voordelen voor u als klant, zeker ook voor ons. Uw voordeel is dat u een betere inschatting kan maken van onze dienstverlening voordat u een afvalcontainer gaat huren. Het voordeel voor ons is dat wij met uw feedback onze dienstverlening kunnen verbeteren en het huren van afvalcontainers zo kunnen optimaliseren.

Qshops keurmerkHét keurmerk: Qshops

Wij voeren het Qshops keurmerk. Dit privaatrechtelijke keurmerk wordt gevoerd door gecertificeerde online webshops. Qshops keurmerk is geen garantiefonds. Het keurmerk geeft aan dat wij zijn aangesloten en ons committeren aan de geldende voorwaarden en de gedragscode. U kunt ons certificaat bekijken op de website van Qshops.

Wij maken het huren van afvalcontainers makkelijk snel en veilig. Een afvalcontainer huren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All-in tarieven

Prijzen zijn inclusief plaatsen en afvoeren van de container

4 weken huurvrij

De eerste 4 weken huur van de container zijn gratis

Snelle levering

Vandaag voor 15uur besteld de volgende dag geleverd

Geen account

Bestellen bij ons kan zonder account en is simpelClose