checkVoor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

checkDe beste prijsgarantie!

6m3 Container Huren

De 6m3 container is de meest gehuurd afvalcontainers van deze tijd. Overal om u heen ziet u onze zeskuper staan. Afval afvoeren gaat via onze 6m3 container. Al het afval en harde steensoorten die vrijkomen bij het slopen (ver)bouwen of renoveren van gebouwen, kunstwerken, wegen of overige bouwwerken mag in deze 6m3 container afgevoerd worden. De 6m3 container is geschikt voor het afvoeren van o.a. groenafval, puin, bouw & sloop, grofvuil, sloophout en dakafval.

 

6m3 containers

 

350 x 185 x 110 cm (lengte x breedte x hoogte)


Bouw- en sloopafval

 385,00
Bestellen

Puin

 150,00
Bestellen

Grofvuil

 385,00
Bestellen

Sloophout

 180,00
Bestellen

Groenafval

 180,00
Bestellen

C-hout

 340,00
Bestellen

Grondafval

 375,00
Bestellen

Wil je een 6m3 container huren voor al je afvalverwijderingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons kun je de perfecte 6m3 container vinden om al je overtollige rommel snel en efficiënt kwijt te raken. Of je nu bezig bent met een grote opruiming, een verbouwingsproject hebt of simpelweg afval wilt verwijderen, onze 6m3 containers zijn ideaal voor elke situatie.

Onze 6m3 containers zijn ruim genoeg om al je afval op te slaan, of het nu gaat om huishoudelijk afval, tuinafval, bouwafval of ander soort afval. Met een capaciteit van 6 kubieke meter hoef je je geen zorgen te maken dat je te weinig ruimte hebt. Je kunt gemakkelijk grote hoeveelheden afval kwijt, wat je tijd en moeite bespaart.

Het huren van een 6m3 container bij ons is eenvoudig en probleemloos. We zorgen voor snelle levering en plaatsing van de container op de door jou gewenste locatie. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste container en het beantwoorden van al je vragen. We begrijpen dat elk project uniek is, daarom bieden we flexibele huuropties aan die aansluiten op jouw specifieke behoeften.

Daarnaast zorgen we voor een milieuvriendelijke afvalverwerking. Zodra je klaar bent met het vullen van de 6m3 container, halen we deze op en zorgen we voor de juiste verwerking van het afval. Je kunt erop vertrouwen dat je bijdraagt aan een duurzamere toekomst door voor ons te kiezen.

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog een 6m3 container en maak je afvalverwijdering een stuk gemakkelijker. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en je container te reserveren. We staan klaar om je te helpen bij het opruimen van je project, of het nu groot of klein is. Vertrouw op onze betrouwbare service en geniet van een stressvrije afvalverwijdering met onze 6m3 containers!

All-in tarieven

Prijzen zijn inclusief plaatsen en afvoeren van de container

4 weken huurvrij

De eerste 4 weken huur van de container zijn gratis

Snelle levering

Vandaag voor 15uur besteld de volgende dag geleverd

Geen account

Bestellen bij ons kan zonder account en is simpelClose