Alle prijzen zijn incl. BTW | De beste prijsgarantie!
Afvalcontainer bestellen
Afvalcontainer ophalen
Afvalcontainer nodig?
Afvalcontainer huren

6m3 Containers

De 6m3 container is één van de meest bestelde containers om allerhande soorten afval in af te voeren. Klein genoeg voor op een parkeerplek of oprit en groot genoeg om ook daadwerkelijk wat m3 afval in af te voeren. De 6m3 container kan makkelijk worden gestapeld en daarmee kunnen wij onze routes zo compact mogelijk inrichten en zijn wij daarmee in staat om een flink aantal kilometers dus het milieu te besparen. De 6m3 container is geschikt als schoon puincontainer, grofvuil container, bouwcontainer en voor tuinafval afvoeren. Kortom een 6m3 container is een makkelijke, praktische en veelgebruikte oplossing voor alle denkbare soorten huis, tuin en keuken afval. Heeft u vragen over het huren van een 6m3 afvalcontainer? Neem dan eens contact op met onze afvalexperts of bestel via deze webshop de 6m3 container passend bij het soort afval dat u wilt laten afvoeren. Zit de 6m3 container die u zoekt er niet bij? Laat het ons weten en wij gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing voor uw afval.

Afvalcontainer huren doe je online

Bouwen, slopen, verbouwen of aan het renoveren? Dan heeft u een geschikte container nodig om afval af te voeren. Wij hebben afvalcontainers te huur in alle soorten en maten. Je kiest altijd een container op basis van de grootte en het soort afval dat je wilt afvoeren. We hebben containers te huur in 6m3 en 10m3 

Het huren van een afvalcontainer bij Containerbestel.nl is heel eenvoudig en verloopt via 2 stappen:
Stap 1: Kies een container op basis van het soort afval
Stap 2: Kies voor ‘Bestel deze container’ en doorloop het bestelproces.

Containerbestel.nl levert snel in heel Nederland, ervaar het optimale gemak door online uw afvalcontainer te huren waar en wanneer u wilt. Ook voor het afvoeren en verlengen van uw container kunt u bij ons online terecht. U hoeft ook niet thuis te zijn als wij de container plaatsen en/of afvoeren.

Wij gaan bij de aanvraag van een container snel en accuraat te werk. Ons doel is om uw order zo snel mogelijk uit te voeren. De levering van de gewenste container wordt, na betaling, direct ingepland en eventueel wordt de container reeds de volgende dag al geplaatst. Wilt u de container liever op een ander tijdstip geplaatst hebben, dat kan natuurlijk ook. Als u speciale wensen hebt, dan horen wij dat graag. U kunt dit telefonisch doorgeven of tijdens de bestelprocedure.