checkVoor 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd

checkDe beste prijsgarantie!

De 3m3 container is de meest gehuurd afvalcontainers van deze tijd. Overal om u heen ziet u onze tienkuper staan. Afval afvoeren gaat via onze 3m3 container. Al het afval en harde steensoorten die vrijkomen bij het slopen (ver)bouwen of renoveren van gebouwen, kunstwerken, wegen of overige bouwwerken mag in deze 3mcontainer afgevoerd worden. De 3m3 container is geschikt voor het afvoeren van o.a. groenafval, puin, bouw & sloop, grofvuil, sloophout en dakafval.

3m3 containers

3m3 container


250 x 150 x 100 cm
 
(lengte x breedte x hoogte)

Bouw- en sloopafval

 295,00
Bestellen

Puin

 135,00
Bestellen

Grofvuil

 295,00
Bestellen

Sloophout

 180,00
Bestellen

Groenafval

 170,00
Bestellen

C-hout

 285,00
Bestellen

Grondafval

 275,00
Bestellen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw afvalverwijdering? Zoek niet verder! Bij onze afvalcontainerverhuur bieden wij hoogwaardige 3m3 afvalcontainers die perfect zijn voor al uw projecten, of het nu gaat om bouw-, renovatie- of opruimingswerkzaamheden.

Onze 3m3 afvalcontainers zijn ruim en veelzijdig, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan afvalsoorten, zoals bouwafval, hout, puin, groenafval en nog veel meer. Met een capaciteit van 3 kubieke meter bieden onze containers voldoende ruimte om al uw afval veilig en gemakkelijk op te slaan.

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is in uw project, daarom zorgen wij voor een snelle levering van onze afvalcontainers op uw gewenste locatie. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste container voor uw specifieke behoeften.

Naast de hoogwaardige kwaliteit van onze afvalcontainers, streven wij ook naar duurzaamheid. Wij werken samen met erkende afvalverwerkingsbedrijven die zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking van uw afval. Op die manier dragen we bij aan een schonere en gezondere leefomgeving.

Bij onze afvalcontainerverhuur streven we naar klanttevredenheid. We bieden concurrerende prijzen en flexibele huurperiodes, zodat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies.

Kies voor onze 3m3 afvalcontainers en geniet van een probleemloze en efficiënte afvalverwijdering. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw project.

All-in tarieven

Prijzen zijn inclusief plaatsen en afvoeren van de container

4 weken huurvrij

De eerste 4 weken huur van de container zijn gratis

Snelle levering

Vandaag voor 15uur besteld de volgende dag geleverd

Geen account

Bestellen bij ons kan zonder account en is simpelClose